sabine-oude-nijeweeme-academy-or

Sabine Oude Nijeweeme

Sales Coördinator

sabine.oude.nijeweeme@academy4-or.nl

Hoi! Ik ben Sabine Oude Nijeweeme en sinds november 2017 Sales Coördinator bij Academy4-OR. Als Sales Coördinator ben ik de verbindende factor tussen klanten, trainers en collega’s.
Ik houd mij bezig met het adviseren van ondernemingsraden over de mogelijkheden omtrent begeleiding en trainingen. Op basis van de wensen en behoeften stel ik passende trainingsvoorstellen op. Daarnaast organiseer en plan ik de trainingen van Academy4-OR. We ontzorgen de klant volledig door de gehele organisatie van de training uit handen te nemen van de klant.
Ik ben een gedreven en sociaal persoon. Mijn persoonlijke aanpak wordt gewaardeerd door klanten en collega’s. Ik kan op een enthousiaste en zakelijke wijze de wensen en behoeftes van klanten vertalen naar goede oplossingen voor de klant. Als organisatie zijn wij zeer flexibel in zowel planning als locatie, waardoor we snel kunnen schakelen indien de klantbehoefte veranderd.
Het leuke en gezellige contact met mijn collega’s laat mij elke dag met een positief gevoel naar mijn werk gaan. Twee keer per week gezamenlijk lunchen met alle collega’s vind ik een erg leuk en gezellig initiatief!

 

 

 

marc-oudehinken-medewerker-academy-or
Marc Oudehinken
sabine-oude-nijeweeme-academy-or
Sabine Oude Nijeweeme
Luuk IJland van Academy4-OR
Luuk IJland
Maarten Bos: Accountmanager bij Academy4-OR
Maarten Bos
Bart Blokhuis Academy4-OR
Bart Blokhuis