Academy4-OR is onderdeel van ExplainiT en gespecialiseerd in vraagstukken rondom medezeggenschap en ondernemingsraden. Wij delen graag onze kennis met u door middel van trainingen, advies en beleiding. Naast het delen van kennis vinden wij het ook belangrijk om actuele ontwikkelingen in de markt met u te delen. Doordat we continue op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij u als ondernemingsraad ondersteunen bij alle vraagstukken.

OR trainingen

Academy4-OR hanteert drie verschillende trainingsvormen. De open-inschrijving, de individuele training en de groepstraining. Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Bij een individuele en groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is de training afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. De trainingslocatie, -data en -tijden zijn variabel te bepalen.

OR advisering

Als ondernemingsraad moet u over belangrijke aspecten in de organisatie adviezen kunnen uitbrengen en tevens beslissen om uw instemming wel of niet te verlenen aan nieuwe plannen vanuit de onderneming. Academy4-OR beschikt over een ervaren team van financieel-, juridische- en organisatorische specialisten die u kunnen helpen met het vormen van een advies of u juist kunnen adviseren over een mogelijke instemming of niet.

OR begeleiding

Academy4-OR kan u als ondernemingsraad ook begeleiden bij bijvoorbeeld teambuilding, voor-, tijdens- en na OR-verkiezingen, maar ook coaching tijdens overleggen/vergaderingen. Wij kunnen individuele OR-leden begeleiden maar ook uw volledige ondernemingsraad.

Arrangementen

Wij vinden het belangrijk dat alle secundaire aspecten voor de training goed gefaciliteerd zijn. We faciliteren daarom bij iedere training koffie & thee en luxe belegde broodjes als lunch. Wij kunnen tevens bij meerdaagse trainingen arrangementen aanbieden met overnachting en diner. Kiest u zelf voor uw eigen trainingslocatie dan bent u uiteraard vrij om daar ook de lunch/diner en overnachting af te nemen.

Contactgegevens

John Maynard Keynesstraat 351
7550 AT Hengelo
Postbus 778
088 – 122 55 55
info@academy4-or.nl

Ons team

marc-oudehinken-medewerker-academy-or
Marc Oudehinken
sabine-oude-nijeweeme-academy-or
Sabine Oude Nijeweeme
Luuk IJland van Academy4-OR
Luuk IJland
Maarten Bos: Accountmanager bij Academy4-OR
Maarten Bos
Bart Blokhuis Academy4-OR
Bart Blokhuis