marc-oudehinken-medewerker-academy-or

Marc Oudehinken

Accountmanager

marc.oudehinken@academy4-or.nl

Aangenaam! Ik ben Marc Oudehinken. Ik ben woonachtig in Tubbergen, houd in mijn vrije tijd van voetballen en daag mijn collega’s graag uit voor een potje poolen!
Ik ben sinds september 2015 werkzaam bij ExplainiT, de organisatie waar Academy4-OR onderdeel van is. Medio 2017 ben ik mij gaan specialiseren in medezeggenschap en zet ik mij in voor ondernemingsraden in Nederland. Ik ben ervan overtuigd dat humor en een goede sfeer mensen met elkaar verbind. Dit zit dan ook bij mijn dagelijkse werkzaamheden ingebakken.
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Het geeft mij de kans om bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen. Ik kom op plekken door heel Nederland! Of het nou gaat om een zorgcentrum voor ouderen, luchtvaartmaatschappij, accountantskantoor of een aardappelfabrikant. Je zult denken dat er veel verschillen zijn op te merken tussen deze organisaties. Niets is minder waar, want overal merk ik hetzelfde: goed georganiseerde medezeggenschap helpt de organisatie vooruit! Ik zie het als een prachtige uitdaging om gezamenlijk met mijn collega’s ondernemingsraden te adviseren in de wereld van leren en ontwikkelen.

 

 

marc-oudehinken-medewerker-academy-or
Marc Oudehinken
sabine-oude-nijeweeme-academy-or
Sabine Oude Nijeweeme
Luuk IJland van Academy4-OR
Luuk IJland
Maarten Bos: Accountmanager bij Academy4-OR
Maarten Bos
Bart Blokhuis Academy4-OR
Bart Blokhuis