Maarten Bos: Accountmanager bij Academy4-OR

Maarten Bos

Accountmanager

maarten.bos@explainit.nl

Ik ben Maarten Bos. Sinds november 2017 vervul ik de rol van Accountmanager bij Academy4-OR. Academy4-OR is gespecialiseerd in vraagstukken rondom medezeggenschap en ondernemingsraden. Wij delen graag onze kennis door middel van trainingen, advies en begeleiding.
Op basis van onze specialisatie in medezeggenschap en ondernemingsraden bouw ik als accountmanager een professionele relatie op met klanten waarin samen ontwikkelen centraal staat. Klanten ervaren mij als pragmatisch, humoristisch, analytisch en resultaatgericht. Het achterhalen van de juiste behoefte van de klant biedt mij dagelijks uitdaging. Sinds mijn start bij Academy4-OR ben ik bezig met het op en uitbouwen van een groeiend klantenbestand.
Door de trainingsbehoefte van de klant helder in kaart te brengen kunnen we bij Academy4-OR in samenwerking met de klant een lerende en toekomstbestendige OR creëren. Een lerende en wendbare OR is een vereiste om succes in de toekomst te blijven houden. Het is prachtig om lerende organisaties te ondersteunen.
De vijf kernwaarden – Klantgerichtheid, Ondernemerschap, Toegevoegde Waarde, Professionaliteit en Excelleren – ondersteunen Academy4-OR dagelijks bij het bereiken van de missie: Iedere OR in Nederland toekomstbestendig maken. Bij iedere klant wordt een vast aanspreekpunt aangesteld, die ontzorgt in het proces van advisering, organisatie en evaluatie van trainingen. De korte communicatielijnen dragen bij aan een hoogwaardige dienstverlening.

 

 

marc-oudehinken-medewerker-academy-or
Marc Oudehinken
sabine-oude-nijeweeme-academy-or
Sabine Oude Nijeweeme
Luuk IJland van Academy4-OR
Luuk IJland
Maarten Bos: Accountmanager bij Academy4-OR
Maarten Bos
Bart Blokhuis Academy4-OR
Bart Blokhuis