Bart Blokhuis Academy4-OR

Bart Blokhuis

Accountmanager

bart.blokhuis@explainit.nl

Ik ben Bart Blokhuis en werkzaam als accountmanager bij Academy4-OR. Gedurende de week heb ik veel contact met onze klanten. Dit kan zowel telefonisch als middels afspraken op locatie zijn. Het doel is om in samenwerking met de klant organisaties en medewerkers te ontwikkelen.
Ik houd me bezig met diverse werkzaamheden, zoals het opstellen van offertes en het in gang zetten van trainingstrajecten. Verder heb ik veel contact met trainers en opdrachtgevers om trainingen in goede banen te leiden. Als team blijven we op de hoogte van ontwikkelingen in de markt om constant toegevoegde waarde voor de klant te kunnen blijven leveren.
Mijn sociale kwaliteiten helpen mij in de omgang met klanten. Ik ben klantgericht en meedenkend waarin ik streef naar samenwerking met als uitgangspunt de ontwikkeling van organisaties en medewerkers. Verder ben ik secuur, gedreven en leergierig. Ik ben trots op de ontwikkeling van zowel Academy4-OR als mijzelf. Daarnaast is de verkiezing tot Beste Opleider van Nederland een hoogtepunt. Ook geniet ik van mooie trajecten bij klanten en het werken in een leuk en gezellig team.
Vanuit mijn rol als accountmanager wil ik toegevoegde waarde leveren voor klanten. Ik help organisaties graag om beter en succesvoller te worden. Bij Academy4-OR zoeken we altijd naar de beste oplossing voor de klant. We kijken naar het ‘waarom’ van het vraagstuk en zoeken samen met de klant naar de beste oplossing.

 

 

marc-oudehinken-medewerker-academy-or
Marc Oudehinken
sabine-oude-nijeweeme-academy-or
Sabine Oude Nijeweeme
Luuk IJland van Academy4-OR
Luuk IJland
Maarten Bos: Accountmanager bij Academy4-OR
Maarten Bos
Bart Blokhuis Academy4-OR
Bart Blokhuis