Als ondernemingsraad komt u vaak voor juridische vraagstukken te staan. Om u te ondersteunen bij deze vaak ingewikkelde vraagstukken, worden er trainingen aangeboden waarbij u in korte tijd de benodigde kennis en vaardigheden leert.

Bekijk onze Arbo trainingen voor in de OR

Werkkostenregeling

Vanaf 1 januari 2015 is de werkkostenregeling ingetreden. De werkkostenregeling brengt voor veel organisaties een financiële impact te weeg. Daarom is het van belang dat u op de hoogte bent van de wet- en regelgeving zodat u de financiële impact op uw organisatie in beeld kunt brengen.

Arbo- en arbeidstijdenwet

Tijdens de training OR arbo- en arbeidstijdenwet worden tools aangereikt om de bestuurder te kunnen adviseren over het Arbobeleid en de belangen van werknemers te kunnen vertegenwoordigen. Het verwerven van kennis in de verschillende ‘spelers’ en deskundigen, de procedures maar vooral hoe men gestructureerd en effectief de bestuurder kan adviseren.

Bekijk onze trainingen Arbo trainingen

  • Training Werkkostenregeling

    Deze training is bedoeld voor de ondernemingsraad en managers die gedurende hun werkzaamheden regelmatig van doen hebben met de fiscale kanten van de arbeidsvoorwaarden en volledig op de hoogte moeten zijn van de recente wijzigingen van de regelgeving zodat zij niet in fiscale, juridische en financiële valkuilen stappen.

  • Training Arbo- en arbeidstijdenwet

    De training is bedoeld voor leden van de OR of VGW(M)-commissie. U kunt zowel individueel als met de gehele OR of VGW(M)-commissie deelnemen.